La Recerca a l'ETSEAFIV

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV) es situa entre les principals institucions d’Espanya quant a la producció i rellevància de la investigació que s’hi porta a terme en diferents àmbits de les Ciències de la Vida, com: Agricultura, Alimentació, Forestal i Veterinària.

Aquesta investigació de l’ETSEAFIV fa que la UdL estigui situada en llocs destacats dels rànkings d’investigació a nivell nacional i internacional:

  • La UdL va assolir el 2013 la primera posició en el rànking I-UGR de producció científica de les universitats espanyoles en el periode 2008-2012 en la disciplina de Tecnologia d'Aliments i la tercera posició en Agricultura.

 

  • La UdL va ser el 2015 la segona institució científica més influent del món pel que fa a l’impacte de la recerca en Ciència i Tecnologia dels aliments, segons l'estudi elaborat per Thomson Reuters sobre l'estat de la innovació 2004-2014, situant-se la UdL només per sota de la University of British Columbia, al Canadà. (The future is open. 2015 State of Innovation)

 

 

  • La UdL està present en el prestigiós rànking ShangaiRanking’s Global Ranking of Academic Subjects-ARWU, ocupant l’any 2020 les següents posicions entre les universitats del món:
    • Entre les posicions 51-75, en la disciplina Food Technology
    • Entre les posicions 101-150, en la disciplina Agricultural Sciences
    • Entre les posicions 151-200, en la disciplina Veterinary Sciences

 

La Universitat de Lleida disposa d'un web interactiu que recull la productivitat científica del seu personal investigador i la principal informació sobre els grups de recerca es pot trobar a la base de dades GREC