Salutació del Director

Jordi Graell DirectorJordi Graell
Director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària

Com a director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV), de la Universitat de Lleida (UdL), és un veritable plaer donar-vos la meva més cordial benvinguda a la nostra web.

En aquesta web trobareu la informació més rellevant de la nostra institució: tota la informació acadèmica sobre les titulacions que impartim (tant de Grau com de Màster) així com dels nostres programes de Doctorat, informació sobre les activitats d’investigació i transferència de coneixements i, òbviament, de totes aquelles activitats que dia a dia es desenvolupen en el si de la nostra Escola.

M’agradaria que sabéssiu que el nostre campus va començar a funcionar l’any 1972, fa ja uns 47 anys. El fet de que s’ubiqués en un espai estratègic i d’una dimensió suficient va permetre, ja des dels seus inicis, una continua expansió i millora fins arribar a l’Escola que tenim actualment (una finca de 12,5 ha, amb 10 edificis de docència i investigació, a més d’instal·lacions experimentals com camps de pràctiques i hivernacles). Amb el temps, i gràcies al treball de molta gent, s’ha transformat en el principal Campus Agroalimentari, Forestal i Veterinari de Catalunya i un dels més significatius i de prestigi d’Europa, que recentment s’ha ampliat en els àmbits de la Veterinària i la Producció animal. La nostra Escola ha sabut recolzar-se de manera equilibrada en els tres pilars bàsics que fonamenten qualsevol universitat compromesa amb el territori i el seu progrés: la docència, la investigació i innovació, i la transferència de coneixements al sector productiu. Actualment, els nostres esforços es centren en aconseguir i potenciar un campus del segle XXI, dinàmic, modern i absolutament compromès en el desenvolupament harmònic de la societat a partir de la generació de coneixements i, evidentment, un campus compromès en la formació integral dels nostres estudiants, que els permeti una formació idònia per a la seva inserció laboral.

Us convido a participar activament en la vida universitària del nostre Campus. Espero que a la web pugueu trobar tota la informació que us calgui sobre el nostre Centre i, per descomptat, no dubteu a contactar amb nosaltres per fer-nos arribar els vostres dubtes i suggeriments.

Moltes gràcies i, un cop més, sigueu benvinguts.