Lleida, referent a Catalunya en investigació agroalimentària
El Diari Segre ha entrevistat el professor de l'ETSEA Antonio J. Ramos
Descarregar PdfEn el camp de la investigació agroalimentària, la Universitat de Lleida és un referent a Catalunya, segons Antonio J. Ramos Girona, catedràtic de Tecnologia d’Aliments de l’ETSEA, director dels Serveis Cientificotècnics (SCTs) de la UdL i de la Càtedra UdL-Agrobank Qualitat i Innovació en el Sector Agroalimentari.
En la entrevista que li fa el diari Segre, a la revista vint-i-dos, el Dr. Antonio Ramos manifesta que "la Universitat de Lleida està molt ben posicionada en investigació a nivell nacional, i així ho han reconegut nombrosos rànquings que avaluen la qualitat i la productivitat científica, especialment en alguns àmbits concrets com l’agroalimentari, el biomèdic o el de les enginyeries."
Per més informació: Vegeu l'entrevista
Text: Direcció ETSEA