Lleida, referent a Catalunya en investigació agroalimentària

El Diari Segre ha entrevistat el professor de l'ETSEA Antonio J. Ramos

Descarregar Pdf
AJRamos
Professor Antonio J Ramos
En el camp de la investigació agroalimentària, la Universitat de Lleida és un referent a Catalunya, segons Antonio J. Ramos Girona, catedràtic de Tecnologia d’Aliments de l’ETSEA, director dels Serveis Cientificotècnics (SCTs) de la UdL i de la Càtedra UdL-Agrobank Qualitat i Innovació en el Sector Agroalimentari.
En la entrevista que li fa el diari Segre, a la revista vint-i-dos, el Dr. Antonio Ramos manifesta que "la Universitat de Lleida està molt ben posicionada en investigació a nivell nacional, i així ho han reconegut nombrosos rànquings que avaluen la qualitat i la productivitat científica, especialment en alguns àmbits concrets com l’agroalimentari, el biomèdic o el de les enginyeries."
 
Per més informació: Vegeu l'entrevista

Text: Direcció ETSEA