Conferència EL CONTROL DE MALES HERBES. EL PUNT DE VISTA DE L'EMPRESA FABRICANT DE FITOSANITARIS

A càrrec de Mònica Sorribas. CORTEVA AGRISCIENCES

Información del evento
Lugar:
Sala de Graus, Building 1. ETSEA Campus (Lleida)
Web:
Aquesta conferència es pot seguir online
Inicio:
 | 
Finalización:
 | 

El control de males herbes. El punt de vista de l’empresa fabricant de fitosanitaris

Mònica Sorribas va realitzar els seus estudis superiors d’enginyeria agronòmica a l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida entre els anys 2003 i 2004. En l’actualitat és Vicepresidenta de l’empresa CORTEVA AGRISCIENCES, empresa multinacional fabricant de fitosanitaris i de llavors.

Va iniciar la seva activitat com a responsable d’assajos en protecció de cultius al NE d’Espanya (2003-2005) i posteriorment a nivell d’Espanya i Portugal (2005 – 2008). A partir de 2008 ocupa diferents càrrecs en l’empresa als EEUU: des de responsable de l’Estació Experimental de Fresno (Califòrnia) fins a líder de productes de Protecció de Cultius o responsable de projectes de l’àmbit biotecnològic a nivell global, des de la seu de l’empresa a Indianapolis (Indiana).

Es trasllada l’any 2020 a Ginebra (Suïssa), on esdevé la Vicepresidenta de la Companyia per a Europa, Àfrica i Orient Mitjà. En l’actualitat és la Vicepresidenta de la companyia per a Europa Central i de l’Est, estant ubicada a Praga (República Txeca).

En l’actualitat té responsabilitat sobre més de 200 treballadors de 12 països diferents.

Agenda