Plena matricula en els graus impartits a l’ETSEAFiV pel curs 2023-24
Descargar pdfUn curs més es manté la tendència a l’ETS d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària de plena matricula en quan a alumnes de nou accés als 4 Graus i 2 Doble Graus que s’imparteixen a l’Escola en el curs 2023-24.
La taxa de cobertura (relació entre número d’alumnes matriculats i places disponibles) és de 108% en el conjunt dels graus al centre.
Les taxes de cobertura particulars per a cada titulació de Grau i Doble Grau assoleixen valors superiors al 90% en tots els casos, i son lleugerament superiors al 100% de cobertura en algunes titulacions.
ETS D'ENGINYERIA AGROALIMENTÀRIA I FORESTAL I DE VETERINÀRIA |
|||
Matricula Graus i Doble Graus (Curs 2023-24) |
|||
Titulació |
Places |
Matriculats |
Cobertura |
Biotecnologia |
50 |
52 |
104% |
Ciència i Tecnologia d'Aliments |
40 |
36 |
90% |
Enginyeria Agrària i Alimentària |
60 |
70 |
116% |
Enginyeria Forestal |
40 |
37 |
92% |
Conservació de la Natura i Enginyeria Forestal |
25 |
27 |
108% |
Veterinària i Ciència i Producció Animal |
60 |
60 |
100% |
En el cas de la matricula als 7 Màsters oficials que s’imparteixen a l’Escola, les xifres de matriculats a la majoria d’ells han augmentat respecte les xifres del curs passat i s’assoleixen valors força acceptables. En alguns màsters encara hi ha oberts últims períodes addicionals per a preinscripcions i matricula, per lo que hi ha la possibilitat de que les xifres augmentin una mica més en quan al número definitiu de matriculats. En el cas dels dos màsters Erasmus Mundus de l’ambit forestal (MSc Mediterranema Forestry, MSc European Forestry) aquests tenen uns períodes diferents de preinscripcions i matricula, que encara no estan tancats.
ETS ENGINYERIA AGROALIMENTÀRIA I FORESTAL I VETERINÀRIA |
|
Matricula Màsters (Curs 2023-24) |
|
Titulació |
Matriculats |
Enginyeria Agronòmica |
27 |
Enginyeria de Forests |
20 |
Incendis Forestals |
21 |
Gestió i Innovació en la Industria Alimentària |
22 |
Protecció Integrada de Cultius |
10 |
Sanitat i Producció Porcina |
23 |